Oblikovali smo akademijo, ki vam ponuja vsa znanja na enem mestu in je zato unikatne narave. Take akademije še ni bilo. Naš namen ni bogatenje, temveč vsem iskalcem resnice in vsem osebam, ki jih zanima poglobljeno znanje na poti duhovne in osebnostne rasti, nuditi priložnost učenja in podajanja modrosti ezoteričnih vedenj, razvijanja lastnih intuitivnih in drugih paranormalnih sposobnosti, delo z energijo, meditiranjem. Imeli boste podporo na vsakem koraku, saj prebujanje in spoznavanje samega sebe ni lahko.

Zandernatis akademija se izvaja v treh letnikih. Vpis v prvi letnik bo potekal do 30.11.2018, začetek bo v januarju 2019. V letniku bo omejeno število kandidatov. Posamezni letnik poteka od januarja do decembra tekočega leta. Delo bo potekalo v modulih, enkrat mesečno od petka popoldne do nedelje popoldne. V programu letnika so predvidene tudi vikend duhovne vaje. Ob zaključku letnika se opravijo izpiti v obliki obredov prehoda. Ob zaključku šole pa oseba prejme diplomo, poleg ostalih potrdil iniciacij v Reiki mojstra, TLH terapevta, angelskega terapevta,… Med študijem je vsem študentom nudena individualna podpora s svetovanjem, zdravljenje z reikijem, TLH, saj vsak med nami duhovno raste na svoj enkraten način ter potrebuje ustrezne nasvete, usmeritev in spodbudo.

Delo v Zandernatis akademiji v treh letnikih obsega delo na fizičnem telesu (chi gong, joga,… z namenom vzpostavitve procesa samozdravljenja) ter vseh ostalih 5 telesih (čustvenem, razumskem, kavzalnem, eteričnem in astralnem): vsebine vezane na spoznavanje čaker, delo z njimi, učenje vseh stopenj reikija in delo z njim, učenje timeline healinga, učenje branja aure, delo s sirusivimi simboli, meditacije (povezovanje z zemljo, srčnostjo, odpuščanje, blagostanje,..), branje energije prostora skozi prostor in čas, vaje čuječnosti ter še in še. Iskali boste resnice o sebi, delovanje človeške psihe, kaj je to zakon privlačnosti, kaj je matrika iluzije, zakon karme in kako karmo prepoznati ter to poglavje zaključiti, reinkarnacija, naša pretekla življenja, učenje brezpogojne ljubezni, odpiranje čaker in delo z njimi, gledanje energij s tretjim očesom, kaj je astral in kaj je aura, kaj je višji jaz in navezava stika z njim, manifestacija obilja, … Navedli smo le nekaj vsebin, ki vam jih nudimo. Glavni smoter pa je, da se spomnite kdo ste, ustvarjalna, božanska, ljubeča bitja, ki skupaj soustvarjamo novo življenje na planetu zemlja. In zemlja nas potrebuje.