Pot sebstva

Je peščica učenih ljudi, predanih, strastnih z absolutno nično toleranco do laži. Ki prihajajo z vseh vetrov življenja, ki so duhovno izkušeni in razumejo kaj znanje sploh je. O znanju imajo perspektivo, ne poskušajo ga zgolj pridobiti, to lahko vsak. Božji in posvetni templji so ga polni. Ne, ne, ljubiti znanje je ime igre tukaj; to je velika razlika. Ljubiti znanje, razumeti znanje je čisto druga reč, kot pridobivanje znanja. Takrat postane znanje vedenje, tako kot dihanje. In med njimi je zelo tanka črta. Znanje mora najprej opolnomočiti in spremeniti tebe! Le kako lahko ti sploh spremeniš svet? Morda sploh nimaš pravice do tega, morda si na čisto napačni temi že v startu. Kako ima kdorkoli sploh pravico sebe vplesti v življenje ali življenjski slog nekoga drugega? Če malo bolje pomisliš, je to precej nezaslišano. Vendar pa imaš vso pravico „popraviti“ svoje življenje. Imaš absolutno pravico delati na sebi, na svojem življenju, imaš vso pravico izbirati odločitve, ki jih hočeš. Tako kot tudi vsi ostali zase.Ne pričakujte, da bodo vsi razumeli vaše potovanje.

Maruu

Channeling

Kanaliziranje ali po angleško channeling pomeni posredovanje oz. kanaliziranje sporočil, informacij različnih vodnikov, astralnih bitij, angelov in arhangelov, naših višjih jazov, entitet, mojstrov in drugih vodnikov preko človeka- medija. To ni nekaj novega, saj so tako obliko komunikacije poznale praktično vse družbe sveta: od starodavnih vračev in šamanov in zdravilcev do novodobnih sledilcev spiritualnih praks. Namen kanaliziranih sporočil je omogočiti varno polje posredovanja nasvetov, odgovorov, za podporo pri posameznikovi ali kolektivni duhovni osebni rasti, osvetlitev zemeljskih dogodkov. 
Ponujamo vam edinstveno izkušnjo, saj medija Naura, Begonia in Astra zaradi svojega izvora, posredujejo informacije številnih entitet, vodnikov, arhangelov.