Pot sebstva

Je peščica učenih ljudi, predanih, strastnih z absolutno nično toleranco do laži. Ki prihajajo z vseh vetrov življenja, ki so duhovno izkušeni in razumejo kaj znanje sploh je. O znanju imajo perspektivo, ne poskušajo ga zgolj pridobiti, to lahko vsak. Božji in posvetni templji so ga polni. Ne, ne, ljubiti znanje je ime igre tukaj; to je velika razlika. Ljubiti znanje, razumeti znanje je čisto druga reč, kot pridobivanje znanja. Takrat postane znanje vedenje, tako kot dihanje. In med njimi je zelo tanka črta. Znanje mora najprej opolnomočiti in spremeniti tebe! Le kako lahko ti sploh spremeniš svet? Morda sploh nimaš pravice do tega, morda si na čisto napačni temi že v startu. Kako ima kdorkoli sploh pravico sebe vplesti v življenje ali življenjski slog nekoga drugega? Če malo bolje pomisliš, je to precej nezaslišano. Vendar pa imaš vso pravico „popraviti“ svoje življenje. Imaš absolutno pravico delati na sebi, na svojem življenju, imaš vso pravico izbirati odločitve, ki jih hočeš. Tako kot tudi vsi ostali zase.Ne pričakujte, da bodo vsi razumeli vaše potovanje.

Maruu

Zandernatis Akademija

V določenem obdobju sem iskala odgovore na moja vprašanja; je običajno da se sprašujem o življenjih na drugih planetih, o izvenzemeljskih bitjih in njihovih kontaktih, o barvah okoli oseb in njihovih aurah, zakaj se počutim tako osamljeno, kljub temu, da sem obkrožena z ljubečimi osebami? Zakaj sem tukaj, zakaj me tako prizadenejo novice o vojni, nepravičnosti, zakaj mi denar in posesivnost ne pomenita tako veliko kot ostalim prijateljem okoli mene, zakaj mi pravijo da sem občutljiva, če sem srčna in želim pomagati ljudem, kdo so enitete s katerimi sem že imela stik, ali so to duhovi, kdo so to, zakaj enostavno vem kako meditirati, zdraviti, se povezati v srcu z mojim višjim jazom? Odgovore sem iskala v knjigah, delavnicah, različnih tehnikah zdravljenja, toda nikjer nisem dobila poglobljenih odgovorov in imela možnost svobodno spregovoriti o vsebinah, ki sem jih omenila zgoraj, ne da bi me osebe gledale z viška ali kot da je z menoj nekaj narobe. Kot da ne ustrezam temu svetu v katerem živim in sem čudna.  Channeling

Kanaliziranje ali po angleško channeling pomeni posredovanje oz. kanaliziranje sporočil, informacij različnih vodnikov, astralnih bitij, angelov in arhangelov, naših višjih jazov, entitet, mojstrov in drugih vodnikov preko človeka- medija. To ni nekaj novega, saj so tako obliko komunikacije poznale praktično vse družbe sveta: od starodavnih vračev in šamanov in zdravilcev do novodobnih sledilcev spiritualnih praks. Namen kanaliziranih sporočil je omogočiti varno polje posredovanja nasvetov, odgovorov, za podporo pri posameznikovi ali kolektivni duhovni osebni rasti, osvetlitev zemeljskih dogodkov. 
Ponujamo vam edinstveno izkušnjo, saj medija Naura, Begonia in Astra zaradi svojega izvora, posredujejo informacije številnih entitet, vodnikov, arhangelov.