Timeline healing je trenutno ena izmed najmočnejših tehnik zdravljenja travmatičnih izkušenj v preteklosti ali v prejšnjih življenjih. Osebe, ki so se zdravile preko časovne linije, poročajo o razrešitvah fobij, strahov, stisk, prepričanj, ki izhajajo iz otroštva, razumevanju osebne karmične naloge, o genetskih spremembah in posledičnih preobratih v življenjskih težavah, zdravljenju prirojenih napak, kroničnih bolezni in tudi tako imenovanih neozdravljivih boleznih. Tehniko je razvil Sal Rachel, duhovni učitelj, zdravitelj, medij, skladatelj, pisatelj in jasnovidec. Gre za zdravljenje naše duše in hkrati vseh naših teles (mentalno, čustveno, astralno, energetsko, kavzalno…).

Zri v zrcalo. Vidi Enost. Oglej si druge. Vidi Enost. Razmisli o mislih, ki si jih ustvaril danes. Ali je bila usluga drugemu prosto dana? Lahko živiš v resnici, če le želiš tako. Služenju drugemu te osvobodi iluzije lastne separacije in te zbudi v Resnico, ki leži znotraj.

Akhenaten

Sama teorija zdravljenja po časovni liniji temelji na izsledkih kvantne fizike, da delci, tudi če so prostorsko ločeni, dejansko to niso. Če vplivamo na del delčka, to isto občuti tudi drug delček, ki smo ga predhodno ločili od celote. Ločenosti torej ni. V TLH tehniki torej ni prostorske in hkrati tudi ne časovne ločenosti. V tej tehniki zavestno vplivamo na preteklost, posledično pa tudi sedanjost in prihodnosti. Vedeti moramo, da dogodkov ne moremo (in nam jih ni dovoljeno) spremeniti, saj so se že zgodili, lahko pa vplivamo na doživetje trenutka v preteklosti in to drugačno doživetje sedaj spremeni našo sedanjost in vpliva na prihodnost.

Gre za tehniko, pri kateri osebo s pomočjo meditacije vodimo do Theta možganskega stanja (nezavedni spomini) in od tam naprej v preteklo, sedanje (nastanek morebitne travme) ali prihodnje življenje. Med seanso oseba, glede na namen zdravljenja (se pravi kaj želi ozdraviti: glavobole, odvisnosti, jezo v sebi, strah pred zaprtimi prostori, …), skozi vodeno meditacijo, oddide v svojo preteklost in odkrije izvor travme, neravnovesja, ki ga spremlja v sedanjosti v vsakdanjem življenju. Poleg odkritja izvora neravnovesja se med seanso izvede tudi zdravljenje ter pridobi modrost zakaj je bila dotična izkušnja pomembna za osebo na seansi. Med potekom seanse ima oseba vso kontrolo in moč v svojih rokah, kadarkoli lahko prekine seanso in postavi vprašanje ter vso modrost izkušnje, zdravljenje ter brezpogojno ljubezen, ki jo pridobi, pa lahko uporabi le v svoje najvišje dobro.

Namen izvajanja te tehnike je razrešitev travm ali problemov, ki se nam v življenju ponavljajo in kreiranje drugačne prihodnosti. Lahko pa jo uporabimo tudi kot tehniko za pospešitev osebnega oz. duhovnega razvoja.


Naroči se!

[ea_bootstrap width=”800px” scroll_off=”true” layout_cols=”2″ service=1]