Praznična srčna meditacija

Načrt ni na voljo

Datum / Čas
Date(s) - 28/12/2018
19:00 - 20:30

Lokacija
Lila center

Kategorije


V tem predprazničnem obdobju smo ponavadi polni zaobljub. Do sebe in drugih. Vzel si bom več časa zase, začel bom hujšati, hoditi na jogo, fitnes, se naučil dobro kuhati, se vpisal na plesni tečaj, bolj prijazen bom do ljudi okrog sebe, ter še in še. Poznano?
Zaobljube se ne morejo manifestirati v vaše življenje, če o njih razmišljate v glavi in ne v srcu. Tokrat vas vabimo na posebno, čisto novo obliko meditacije, kakršne do sedaj še niste poznali in izkusili.

Praznična srčna meditacija se bo zgodila v petek 28.decembra, v prostorih Lila centra na Kogovškovi ulici 12 v Ljubljani od 19.00 do 20.30 ure. V prvem delu se bomo uravnovesili z zemeljsko energijo ter svoje zaobljube prepustili božanski ljubeči energiji, ki je potrebna za manifestacijo. V drugem delu pa se boste prepoznali kot ljubeča, ustvarjalna, božanska bitja in se v brezpogojni ljubezni povezali z zemljo, floro in favno, z vsemi ljudmi, ki živijo na zemlji in ji pomagajo pri duhovni rasti. V drugem delu bo Naura s svojimi vodniki vsakemu udeležencu pomagala pri energetski manifestaciji tistih odgovorov na vaša vprašanja, ki jih boste v danem trenutku potrebovali, poleg tega boste deležni še zdravilne reiki energije.

Višina daru je 15 EUR.

Število mesto je omejeno, priporočamo, da si ga hitro zagotovite.
Prijave sprejemamo do vključno 27.decembra 2018, do 12 ure. Prijavite se:
– preko spletne strani Zandernatis (tukaj)
– po e-pošti: info@zandernatis.net
– telefon: 069 606 778

rezervacije

Rezervacije so zaprte za ta dogodek.

About the author: Maruu

Ustanovitelj zandernatis in njegov duhovni vodja

Leave a Reply

Your email address will not be published.